10 تير 1402 - 11:45

ضرورت ۳ اقدام در مقابل ۳ تهدید

حجت‌الاسلام‌ سیداسماعیل خطیب، وزیر اطلاعات، در همایش بزرگداشت هفته قوه قضائیه که در سازمان بازرسی کل کشور برگزار شد، طی سخنانی گفته است: پس از پایان اغتشاشات و شکست استکبار جهانی، تلاش دشمن در این جهت قرار گرفت که براندازی را به نحو دیگری دنبال کند و تغییر ماهیت جمهوری اسلامی را مبنای کار خود قرار داده‌اند.
کد خبر : 14533

پایگاه رهنما:

حجت‌الاسلام‌ سیداسماعیل خطیب،تصریح می‌کند: دشمن، شبکه‌سازی‌ها، فعالیت‌های سیاسی، اجتماعی، رسانه‌ای و روانی خود را در جهت تغییر ماهیت نظام به‌کار گرفت.

خطیب گفته است:

"عده‌ای در داخل، شعارهای اصلاح ساختار، تغییر یا تحول ساختاری را مطرح می‌کنند و عده‌ای دیگر نیز با تلاش گسترده در جهت هنجارشکنی اجتماعی قدم برداشته و برخی نیز تلاش خود را در بی‌ثبات‌سازی و مشغول‌سازی نیروهای امنیتی کشور به‌کار گرفته‌اند. هر سه اقدام در جهت اهداف دشمن است."[۱]

*هشدارهای وزیر اطلاعات درباره ۳ ضلعی فوق‌الذکر که در ۳ وجه تأکید بر تغییر ساختار، هنجارشکنی و بی‌ثبات‌سازی ایذائی دنبال می‌شوند، یک مقوله کاملا جدی است و اگر مردم و مسئولان ذیربط به آن توجه نکنند؛ دچار یک خطر منبسط‌شده خواهیم شد.

درباره ۳ وجه اشاره شده بیان ۳ نکته ضروریست:

۱_ مسئله تحول در ساختار همان "اصلاحات ساختاری" است که پیش از این توسط چند فرد اصلاح‌طلب مطرح شده بود.

مقوله‌ای تند و آن اندازه بی‌مبنا که حتی سعید حجاریان نیز به مخالفت با آن برخاست. [۲]

به نظر می‌رسد در بحث طرح اصلاحات ساختاری نیازمند نگاه تبیینی_امنیتی از سوی خواص و دستگاه‌های امنیتی هستیم.

۲_ مسئله هنجارشکنی اجتماعی در رأس هرم خود همان مقوله کشف حجاب است که به نظر می‌رسد مخاطب اصلی وزیر اطلاعات در این زمینه نهادهایی هستند که باید بعنوان قانونگذار، قاضی و مجری به مسئله بپردازند.

از سخنان وزیر اطلاعات و از واقعیت‌های صحنه مستفاد می‌شود که قانون بد یا اجرای بد در این زمینه موجب سوء استفاده دشمن خارجی خواهد بود.

۳_ و اما بی‌ثبات‌سازی و مشغول‌سازی نیروهای امنیتی...

در این زمینه می‌توان به یک سند تاریخی اشاره کرد و آن حمایت‌های تروریست معدوم ریگی از اغتشاشگران فتنه سال ۸۸ است.

فردی که عملیات‌های تروریستی خود را در خدمت اغتشاشات خیابانی قرار داده بود و دشمن خارجی که در پشت هدایت این قضایا قرار داشت، می‌کوشید تا با مشغول‌سازی نیروهای امنیتی؛ زمینه را برای پیشبرد هدف براندازانه خود هموار سازد.

ما هدف دقیق وزیر اطلاعات از بیان این نکته را نمی‌دانیم اما این را می‌دانیم که به اثبات تجربه؛ سرویس‌های امنیتی جمهوری اسلامی اسیر پروژه مشغول‌سازی نمی‌شوند و آنها که فکر می‌کنند با طراحی چند عملیات ایذایی یا تروریستی یا مرزی؛ می‌توانند خواب براندازی را تفسیر کنند سخت در اشتباهند.

در این باب البته مقتضی است که برخی اقدامات پیشگیرانه از جمله تعیین تکلیف اشراری که در خاک پاکستان و افغانستان لانه دارند، برخورد امنیتی با حامیان تحریم انتخابات (بعنوان کسانی که مسیر حرکات رادیکال را هموار می‌کنند)، متوقف‌سازی تبیینی_امنیتی اقدامات عبدالحمید در زاهدان، برخورد با سیاه‌نمایی‌های عده‌ای در فضای مجازی و بهبود بخشیدن زیرساخت‌های شبکه اطلاعات مردمی نیز انجام شود.

گفتنیست، پیش از این، فرمانده سازمان اطلاعات سپاه پاسداران نیز در سخنانی پیرامون اغتشاشات سال گذشته، به اقدامات برخی افراد و چهره‌ها اشاره کرده و گفته بود: "در حالی که در همان ساعات اولیه، نهادهای مسئول در بخش‌های مختلف در حال رسیدگی به ماجرای فوت -مرحومه مهسا امینی- بودند، متأسفانه برخی افراد در داخل به جای روشنگری، مطالبه‌گری به حق و تزریق آرامش به جامعه، صرفا بر اساس برخی شنیده‌ها و بدون تحقیق در اصل ماجرا، همزمان با جنگ روانی پرحجم رسانه‌های معاند؛ با مواضع دوپهلو یا مهیّج نظام را محکوم کردند و در واقع موجب تشدید ابهام و در نتیجه خشم جامعه شدند. این افراد بی‌آنکه بتوانند تحلیل کنند که این اغتشاشات در بستر جنگ ترکیبی رخ داده است، صرفا سبب تهییج و تحریک برخی جوانان و نوجوانان فریب‌خورده شدند. " 

منبع: مشرق

ارسال نظرات